Connect with us

GROOM ROOM

Konkurrence – Sportsmandens favoritter til efter træning

davidbeckham

Grooming

Konkurrence – Sportsmandens favoritter til efter træning

Velvære og forkælelse er altså ikke kun forbeholdt kvinder. Faktisk kan det forbedre din næste sportspræstation både mentalt og fysisk. Sportsstjerner som David Beckham er for længst hoppet med på bølgen – og helst med økologiske produkter (Posh Spice har nok haft en finger med i spillet her!). David Beckham tager både fodbad og får massage for at forberede sig til næste dags strabadser.

Læs også: Fagre Kate Upton

Læs også: Perfekt træningsmakker – Intelligent wifi badevægt, der måler alle dine tal

Vind velvære-favoritter

GR udlodder to kits bestående af en fodbadesalt, Arnica Soothing Muscle Soak, og en massageolie, Arnica Muscle Rub Oil, i samarbejde med The Organic Pharmacy. Du deltager ved at like Groom Room her og dele konkurrence på din væg inden d. 1. oktober 2013. Vinderne får direkte besked. Samlet værdi 1.648 kr.

Læs også: Kysseklar hele efteråret

Sådan bruger du kittet

Først fødderne

Start med et lækkert fodbad, hvor du fylder en balje med varmt vand og en lille håndfuld badesalt. Arnica Soothing Muscle Soak fra The Organic Pharmacy virker badesalt både helende (hvis du har vabler eller sår fra fodboldstøvlerne) og lindrende på ømme muskler. 425 kr.

Læs også: Pæne fødder på 15 minutter

 

Arnica Soothing Muscle Soak The Organic Pharmacy

 

Så de ømme muskler

Hvis du ikke lige har en sød kæreste, kan du sagtens give dig selv en god massage med Arnica Muscle Rub Oil fra The Organic Pharmacy, der lindrer ømme og trætte muskler og gør dem fit for fight igen. Brug en mængde på størrelse med et hindbær og start ved fødderne. Bevæg dig langsomt op ad benene og tag så hver arm ad gangen. Husk, at alle bevægelser skal foregå i hjerte-retning. 395 kr.

 

Arnica Muscle Rub Oil The Organic Pharmacy

 

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Grooming

To Top