Connect with us

GROOM ROOM

Skrub dig til flottere hud og bedre form

detox

Grooming

Skrub dig til flottere hud og bedre form

Yves Rocher har lavet en multifunktionel scrub til kroppen. Udover blødere hud, lover Detox Activator Scrub (75 kr. her) en slankende virkning – især på maveregionen. Det sidste vælger vi at betragte som en overraskende bonus, hvis det skulle ske!

Læs også: 6 tips til bløde læber

 

Indholdet

Detox Activator Scrub eksfolierer huden babyblød med små korn, der er lavet af silica fra bambus. Andre botaniske ingredienser udrenser hudcellerne og gør dem klar til Yves Rocher SOS Detox Slimming Gel (119 kr. her), du kan bruge som bodylotion, hvis du satser på fuld slankende effekt.

 

Sådan gør du

Snup Detox Activator Scrub med dig i bad. Påfør den på våd hud – vent gerne til, at du har stået lidt i badet, så porrerne er helt åbne, og de døde hudceller er bløde og villige til at komme af. Massér scrubben grundigt ind i huden med cirkelbevægelser. Skyl den af igen og mærk den tydelige forskel…

Læs også: De 3 bedste til hvidere tænder

 

Følg Groom Room på Bloglovin og Facebook

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mere om Grooming

To Top