Connect with us

GROOM ROOM

Vi tester Gorillas – Få leveret dine dagligvarer til døren på 7 minutter

Gorillas Rabatkode 2021

Diverse

Vi tester Gorillas – Få leveret dine dagligvarer til døren på 7 minutter

info

Bor du i København eller Frederiksberg kan du nu få leveret dine dagligvarer direkte til døren på under 10 minutter. Læs med i vores anmeldelse af Gorillas og hent din helt egen rabatkode, der giver dig 100 kr. i rabat på din første bestilling.

Få 100 kr. til dagligvarer!
Rabatkode til Gorillas: GR954903

Hvad er Gorillas?

Gorillas er en dagligvareudbringningsservice, der er grundlagt i Berlin i marts 2020. Siden da er virksomheden på rekordtid vokset fra at have 1 til nu 10.000 ansatte spredt ud over hele Europa og er i dag en af verdens hurtigst voksende start-up-virksomheder.

Blot et år efter Gorillas blev lanceret, blev de i marts 2021 Tysklands hurtigst voksende ”unicorn”-virksomhed nogensinde med en markedsværdi på 849 mio. euro og en samlet investor-kapital på 305 mio. euro. I dag er Gorillas også kommet til Danmark.

Konceptet bag Gorillas

Konceptet bag Gorillas er ret så enkelt: Gorillas leverer dine dagligvarer på blot 10 minutter. Ud over Tyskland, er de aktive i flere europæiske lande, herunder Storbritannien, Frankrig, Holland, Belgien, Italien, Spanien og nu også Danmark, hvor de leverer dagligvarer på cykel i over 50 byer. Du kan genkende deres udbringere på deres sorte el-cykler, sorte tasker, og sort påklædning med det karakteristiske røde Gorillas-logo på.

Konceptet er behovsdrevet, så mangler du mælk til kaffen eller løg til hakkebøfferne kan du klikke dem hjem via deres app. Teamet hos Gorillas sørger for at pakke og udbringe dine varer, så du står med dem 10 minutter efter, at du har bestilt.

Dagligvarer med Gorillas

Gorillas i København

Hos Gorillas finder du et bredt udvalg af dagligvarer. Foruden frisk frugt, mejeriprodukter, kolonial, drikkevarer m.v, kan du med Gorillas bestille friskbagt brød, færdigretter, spiritus & øl, hundemad og baby-artikler. Udvalget er næsten lige så bredt som i dit lokale supermarked.

Gorillas samarbejder med en lang række Københavnske leverandører, såsom Bagerdygtigt, Nørrebrew, Frankly, Simple Feast og Slagter Lund. Dette giver ikke blot en ekstra afsætningskanal til de lokale virksomheder, men også forbrugerne mulighed for at købe velkendte produkter fra nærområdet.

Gorillas udbringere i København er dertil ansatte af virksomheden, og ikke freelancere, der selv skal sørge for løn under sygdom m.v. Dette gør andre udbringningsvirksomheder brug af, hvilket der har været meget debat omkring i medierne.

Fungerer Gorillas?

Det kan være svært at tro på, at de kan levere det, som du lige står og mangler på 10 minutter, men det er rigtigt nok. Kl. 22 en torsdag aften i september har Gorillas således 7 minutters leveringstid til Østerbro. Løftet er 10 minutter og for at kunne holde, er der placeret mindre varelagre på strategiske lokationer i hovedstadsområdet. I skrivende stund dækker Gorillas således både bro-kvartererne, Indre by og dele af Frederiksberg. Ambitionen er at dække hele København inden for en nær fremtid.

Gorillas København

Gorillas rabatkode

Hvad med at udforske Gorillas med din første rabatkode?

For at gøre brug af rabatkoden på 100 DKK skal du blot hente deres app. til din telefon, logge ind og foretage din bestilling. Rabatkoden kan bruges både på dagligvarer og fragten. Udforsk Gorillas store sortiment og bestil alt, hvad hjertet begærer med ganske få kliks. Alt sammen til supermarkedspriser.

Leveringen koster 29 kr. og du får leveret dine varer lige til døren.

Din Gorillas 2021 rabatkode er:

GR954903

Spørgsmål og svar

Hvad er Gorillas?

Gorillas er en udbringningstjeneste, der leverer dine dagligvarer og husholdningsartikler med bud inden for 10 minutter efter bestilling.

Hvilke områder dækker Gorillas?

Du kan for nuværende bruge Gorillas til levering i hele København og Frederiksberg.

Er Gorillas dyrt?

Nej, Gorillas er ikke så dyrt igen. Du betaler naturligvis et leveringsgebyr, men priserne i butikken er i samme prisleje som hos supermarkederne.

Kan jeg få rabat hos Gorillas?

Ja, det kan du. Du kan bruge rabatkoden “GR954903”, der giver dig dagligvarer for 100 kr. og levering helt gratis.

Sådan kommer du i gang:

  1. Download Gorillas app’en til din telefon og opret en profil.
  2. Læg dine ønskede varer i kurven.
  3. Gå til betaling og tryk på ’Tilføj kupon’.
  4. Indtast din rabatkode GR954903.

God fornøjelse med Gorillas!

Continue Reading
Måske synes du også godt om...

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Diverse

To Top