Connect with us

GROOM ROOM

Fredes lystfiskerliv DEL 3 – Her kan du fiske

fisk

Livsstil

Fredes lystfiskerliv DEL 3 – Her kan du fiske

info

Man kan fiske alle steder, hvor der er vand, men der er nogle forhold, der kan forbedre dine chancer for at fange en god havørred langs kysten. Som hovedregel er god strøm, dybt vand under land, mørke pletter (store sten og tangbælter) faktorer, der kan have positiv indvirkning på dine chancer. Fiskene vil nemlig gerne kunne skjule sig i deres jagt på hundestejler, tobis, rejer, tanglopper og andet.

Læs også: Fredes lystfiskerliv DEL 1 – Derfor skal du begynde at fiske

Læs også: Fredes lystfiskerliv DEL 2 – Dit fiskegrej

De bedste fiskepladser

Diverse åer: De havørred-førende åer (læs om dem her) er gode, da det er her fiskene gyder og bruger den første tid af deres liv. Derfor vil der ofte være en stor koncentration af fisk netop her.

Vær opmærksom på, at der er fredningszoner (500 meter) på hver side af åerne.

 

Stevns Klint: Her finder du en meget god og kendt fiskeplads kaldet Holtug Kridtbrud. Søg på Google efter beliggenheden.

Møn:Møn fisker jeg godt på hele den østlige del af øen, men mange pladser er desværre lidt svære at komme til.

Jeg foretrækker pladser med smuk natur som Stevns Klint og Møn. Naturen er rå og fiskene er i gennemsnit større end i resten af landet. Hent en app med fiskepladser på Møn her.

 

Djursland: Djurlsland minder landskabsmæssigt om Stevns og Møn. Her er gode pladser, som jeg dog ikke selv har så stor erfaring med.

Vestsjælland: I dette område, finder du mange gode pladser. Blandt andet Reersø, Rørvig, Sjællands Odde, Frølunde Fed og mange, mange flere.

 

En af mine egne videoer, der fanger stemningen på fantastiske Møns Klint.

 

Klik her for gode fiskepladser resten af Danmark.

Tekst, foto og video: Frederik Lorentzen

 

Læs også: Og vi forelskede os i Ashley Sky…

Ekspert i skønhedspleje med mange års erfaring som skønhedsredaktør og freelance- skønhedsjournalist på forskellige magasiner. Idag skønhedsredaktør på magasinet BAZAR og kvinden bag Groomroom.dk, et blogazine om alt indefor skønhedspleje - for MÆND.

Klik for at kommentere

Skriv din mening

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Mere om Livsstil

To Top